top of page
Netwerk kopiëren.jpg

KENNISCENTRUM ARBEIDSCONFLICTEN IS

Pragmatisch

Onze pragmatische aanpak richt zich op het verhogen van het werkplezier van uw medewerkers, de verbetering van de communicatie in de organisatie en op het bieden van een effectieve begeleiding bij onvermijdelijke conflicten.

KENNISCENTRUM ARBEIDSCONFLICTEN IS

Vooruitstrevend

Om vernieuwend te blijven in onze werkwijze, zijn wij betrokken bij diverse beroepsverenigingen en kennisplatforms. Zo staan wij bijvoorbeeld aan de wieg
van nieuwe ontwikkelingen, zoals STECR Werkwijzers, en vervullen wij o.a. een bestuurlijke rol bij "Kwaliteit op Maat" dé brancheorganisatie voor duurzaam werk.

KENNISCENTRUM ARBEIDSCONFLICTEN IS

Informatief

Onze diversiteit aan praktijkervaring heeft ons gevormd tot een autoriteit op het gebied van arbeidsconflicten. Daarom worden we regelmatig gevraagd als spreker om onze kennis te delen bij cursussen, congressen en workshops.

LANDELIJK NETWERK

Kenniscentrum Arbeidsconflicten is een samenwerkingsverband tussen Hera Inzetbaarheid en WVO Advocaten. Samen met een uitgebreid netwerk aan ervaren mediators en conflictcoaches bundelen wij onze expertises om uw organisatie een krachtige en effectieve aanpak te bieden voor het voorkomen en oplossen van arbeidsconflicten.

OVER ONS

Word onderdeel van onze missie en
laat u begeleiden door ons ervaren team
naar een plezierige en conflictvrije werkomgeving!

Wij maken graag kennis!

bottom of page